EL-INSTALLATION | Grindsted, Varde og Ølgod

Med en professionel el-installatør i Ølgod, Varde, Grindsted og Ansager

Autoriseret El A/S er din lokale el-installatør i Grindsted, Varde og Ølgod – hos os er du altid i trygge hænder!

Vi løser alle el-installationsopgaver og kører ud fra vores 3 el-afdelinger i Grindsted, Ølgod og Varde til kunder i hele Vestjylland og servicerer både private kunder, erhvervslivet, landbruget og industrivirksomheder.

Kontakt os i dag på 📞 47 33 44 88 eller info@autoriseret-el.dk

 

El-installatører med høj faglighed

Hos Autoriseret El i Ølgod, Varde og Grindsted bliver du altid hjulpet og serviceret af erfarne og veluddannede el-installatører. El-brancen er i rivende udvikling og vi opdaterer løbende vores kompetencer inden for el-området, så vi altid kan tilbyde dig de nyeste og mest energirigtige el-løsninger.

 

El-installation Ølgod Varde Grindsted

Vores team af el-installatører og specialister kan hjælpe med stort set alt – eksempelvis:

  • Nybyggeri – intelligent installation
  • Renovering af gamle el-installationer
  • Reparation af hvidevarer
  • Fejlfinding på el
  • Service og vedligeholdelse af el
  • Komplekse tekniske installationer
  • Service på varmepumper
  • Termografering af el-tavler

 

Vi løser alle el opgaver

Hos Autoriseret El har vi mange erhvervskunder og samarbejdspartnere, men vi laver også mindre opgaver som at skifte stikkontakter, ophængning af lamper, installation af LED spots eller installere lyddæmper i den private bolig.

Er din vaskemaskine eller dit køleskab i stykker? Vi reparerer alle hvidevarer eller finder nyt til dig. I vores butik i Ølgod har vi et bredt sortiment af hvidevarer.

Uanset om opgaven er lille eller stor, så er vores team af dygtige el-installatører klar til at hjælpe. Vi har erfaring med alle forskellige typer af el-opgaver, og vores kunder inkluderer både private, erhverv og industri, landbrug og offentlige institutioner (skoler, daginstitutioner mv.).

 

Autoriseret el-installatør

Vælger du os, er du garanteret at dine el-installationer er lavet at en autoriseret installatør. Vi udfører alle el-installationer efter den gældende lovgivning, og vores autoriserede el-installatører sørger altid for, at alle installationer virker som de skal.

 

Døgnservice 24/7/365

Du kender os og vi kender dig – det kalder vi personlig service!
Hos Autoriseret El sidder vi klar ved telefonen – også når du har en hasteopgave eller står i en nødsituation. Vi rykker ud med det samme 24 timer i døgnet! Kontakt os på vores hovednummer 24 timer i døgnet på ☎ 47 33 44 88.

 

Kontakt os

14 + 15 =