Kvalitetsbevidst el-installatør

​AUTORISERET EL ApS' målsætning er at fremstå som et kvalitetsbevidst firma. Vi ønsker forsat at være den moderne og kvalificerede medspiller, som vi er kendt for at være. 

Veludført kvalitetsarbejde

Firmaet har igennem mange år fået opbygget en god og varieret kundekreds, som vi til stadighed søger at udbygge. Veludført kvalitetsarbejde i samarbejde med kunden er vores varemærke.

Det er vigtigt for os at minimere enhver anledning til reklamationer, samt at gennemføre opgaverne effektivt og inden for den enkelte aftale med kunden.

For at sikre firmaets fremtidige eksistens og udviklingen inden for vores fag, deltager vi i relevante efteruddannelser.​

Er du interesseret i at høre om vores priser på el-arbejde, eller kunne du tænke dig et uforpligtende tilbud på din opgave, er du meget velkommen til at kontakte os. Du kan enten ringe på telefon 47 33 44 88 eller skrive til e-mail post@autoriseret-el.dk.

​Kontakt os her:

Vi er en autoriseret el-installatør, som gør hverdagen lettere, sikrere og samtidig sparer på energien.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​AUTORISERET EL ApS   /   Fabriksvangen 19, 3550 Slangerup   /   Tlf.: 47 33 44 88   /   E-mail: post@autoriseret-el.dk   /   CVR: 26163439