Data installationer

​AUTORISERET EL A/S engagerer sig meget i etablering af data installationer, både med kobber og fiber kabling, hvor vi gør meget ud af at holde os opdateret med den nyeste viden og tekniske formåen, opgaverne udføres med eget konnekterings- og testudstyr til både kobber og fiber.

​Både større og mindre netværk

Vi udfører både mindre og større netværk, vi har referencer på netværk op til 8000 drop, disse netværk er udført med både kobber og fiber kabling.


Skulle Deres netværk have brug for en optimering, kommer vi gerne ud til dem og gennemgår opgaven med deres netværk som ”hovedperson”

Det kunne også være en oprydning i krydsfeltet, hvor vi støvsuger krydsfeltet, for at det aktive udstyr ikke suger det ind, og nedsætter kølingen på komponenterne, med dertil nedbrud på udstyret.

Kontakt os for nærmere information om installation, optimering og servicering af såvel nye og eksisterende netværks installationer.

​AUTORISERET EL A/S   /   Fabriksvangen 19, 3550 Slangerup   /   Tlf.: 47334488   /   E-mail: post@autoriseret-el.dk   /   CVR: 21864501