Hvorfor UPS?

​For os forbrugere er strøm noget der bare kommer ud af en stikkontakt. Imidlertid er det noget helt andet for den elektronik som skal bruge strømmen! I vores el-installationer forventer vi at få 230/400v, imidlertid kan der bl.a. forekomme både under- og overspændinger, som kan skade det tilsluttede udstyr.

​Hov - der gik strømmen

Men, hvor går den så hen? Dette vil vi ikke forklare her, men blot konstatere at vi må side i mørke, hvis vi ikke har foretaget noget for at beskytte os imod strømafbrydelser.

Det man umiddelbart lægger mærke til som el-forbruger, er naturligvis når netspændingen er væk, og alt går i stå med kostbar nedetid og driftstab til følge. En anden omkostning kan være beskadiget hardware.

Transienter (eksempelvis ved lynnedslag), resulterer typisk i fejl og skader på følsom elektronik i el-installationerne og netværket. Alt sammen hændelser der forsinker arbejdsprocesserne og giver store udgifter til genopretning (driftstab og omkostninger til genetableringer).

​En UPS retter strømmen ud!

POWERWARE UPS-systemer retter strømmen ud (afhængig af UPS teknologi), og sørger bogstaveligt for at der ikke er ”klumper” i strømmen.

​Batteribackup

Grundlæggende er Batteribackup den egenskab kunden stiller de største forventninger til – altså drift selvom strømmen svigter. Batteribackup bruges til at give tid til kontrolleret nedlukning af servere og andet beskyttet udstyr for, at undgå skader på databaser og eksempelvis harddiske. I andre situationer skal batteribackup bruges til at holde det beskyttede udstyr i luften i lang tid i tilfælde af længerevarende strømsvigt (en Diesel generator kan eksempelvis holde ”hele huset i live” så længe der er Diesel på generatoren).

​Kontakt os her:

Vi er en autoriseret el-installatør, som gør hverdagen lettere, sikrere og samtidig sparer på energien.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​AUTORISERET EL ApS   /   Fabriksvangen 19, 3550 Slangerup   /   Tlf.: 47 33 44 88   /   E-mail: post@autoriseret-el.dk   /   CVR: 26163439