Udskiftning, installation eller reparation af eltavle​

​Skal du have en ny eltavle? Hos AUTORISERET EL ApS har vi stor ekspertise med eltavler, herunder HFI-/HPFI-afbrydere. Vi installerer, udskifter og reparerer for både private og erhverv, og vi har altid fokus på kvalitet. Vi kommer hos kunder i bl.a. Slangerup, Frederikssund samt andre steder i Nordsjælland og omegn.

Gamle relæer og tavler kan være livsfarlige

Gamle eltavler registrerer ikke overspænding i moderne elektronik, og derfor kan de ikke slå fra i tide, hvis der opstår et problem. Det kan med andre ord være livsfarligt at have en gammel eltavle. Dertil kommer, at du kan risikere, at dit forsikringsselskab ikke vil erstatte skader, som er relateret til et forældet relæ.

Vi renoverer gamle eltavler, og vi udskifter relæer med moderne HFI-/HPFI-afbrydere. Samtidig kan vi udskifte dine stikkontakter, og måske ønsker du at få lysdæmpning eller andet, når vi er i gang.

Vi kommer gerne ud på et el-tjek, hvis du er i tvivl om, hvorvidt din el-installation er lovlig og optimal. Herefter kan vi sammensætte en skræddersyet løsning, som passer til dine behov.

Hvad koster en ny eltavle?

Vores priser på en ny eltavle afhænger af flere forhold. Dertil kommer, at der kan være behov for renovering af skjulte installationer såsom kabler og ledninger. Men uanset hvad, så har vi naturligvis konkurrencedygtige priser.

Kontakt os for et tilbud på en eltavle

Du er meget velkommen til at få flere oplysninger, og vi tager gerne en snak med dig om dine ønsker og behov. Herefter kan vi sende et uforpligtende tilbud med en god og billig pris til dig.

Du kan ringe på telefon 47 33 44 88 for at aftale nærmere, eller du kan skrive til vores e-mail post@autoriseret-el.dk, så vender vi tilbage hurtigst muligt.