AUTORISERET EL ApS

​AUTORISERET EL blev etableret i Slangerup d. 15. april 1964 af autoriseret el installatør Niels Kok Andersen og Jørgen Andersson.

Under deres ledelse har firmaet I årenes løb deltaget i mange forskellige opgaver i både ind- og udland. Dette med en god og vel indarbejdet medarbejderstab. Firmaets trofaste og loyale medarbejdere har medvirket til, at tage kegler med den stadig mere krævende, og udfordrende, uddannelse. Firmaet har altid været med fremme når det gælder uddannelse af lærlinge, firmaet har således ”udruget” mere end 40 lærlinge. Flere af dem, har efterfølgende taget installatøreksamen.

Generationsskifte i AUTORISERET EL ApS

 

AUTORISERET EL ApS er et professionelt team af elektrikere, alle udstyret med servicevogne og de værktøjer som bruges i det daglige. Vi opererer i hele landet, dog primært i Nordsjælland og Københavns området. Vi har oparbejdet en bred viden og erfaring indenfor el området, som vores kunder kan drage nytte af. Vi gør en ihærdig indsats for at det er den samme el montør som er koblet på den enkelte kunde.

​Er du interesseret i at høre om vores priser på el-arbejde, eller kunne du tænke dig et uforpligtende tilbud på din opgave, er du meget velkommen til at kontakte os. Du kan enten ringe på telefon 47 33 44 88 eller skrive til e-mail post@autoriseret-el.dk.