Netværksinstallationer og andre former for data-installationer

​AUTORISERET EL ApS engagerer sig som autoriseret el-installatør meget i etablering af netværksinstallationer og data-installationer, både med kobber og fiber kabling, hvor vi gør meget ud af at holde os opdateret med den nyeste viden og tekniske formåen. Opgaverne udføres med eget konnekterings- og testudstyr til både kobber og fiber løsninger.

Vi tilbyder installation i blandt andet Slangerup, Frederikssund, øvrige del af Nordsjælland og København.

​Både større og mindre netværksinstallationer

Vi udfører både mindre og større netværksinstallationer. Vi har referencer på netværk op til 8000 drop, disse netværk er udført med både kobber og fiber-kabling. ​

Skulle dit netværk have brug for en optimering, kommer vi gerne ud til dem og gennemgår opgaven med deres netværk som ”hovedperson”.

Det kunne også være en oprydning i krydsfeltet, hvor vi bl.a. støvsuger krydsfeltet, for at det aktive udstyr ikke suger støv ind, og nedsætter kølingen på komponenterne, med dertil nedbrud på udstyret.

Kontakt os og hør mere eller få et uforpligtende tilbud

Du er meget velkommen til at kontakte os, hvis du ønsker nærmere information om netværksinstallationer, optimering og servicering af nye såvel som eksisterende installationer. Vi udarbejder også gerne et uforpligtende tilbud på en konkret opgave. Ring på telefon 47 33 44 88 eller skriv til vores e-mail post@autoriseret-el.dk