​HFI- og HPFI-afbryder - lovkrav

Fra den 1. juli 2010 skal alle bygninger have en HFI-/HPFI-afbryder. Fra 1. juli 2010 skal alle bygninger have installeret en HFI-/HPFI-afbryder. Kravet gælder alle faste installationer indeholdende stikkontakter, dåser med videre med en overstrømbeskyttelse til og med 20 A.

For boliger og boliglignede installationer skulle kravet om HFI- og HPFI-afbryder og afbrydere senest have været opfyldt den 1. juli 2008. Men en ny undersøgelse fra Sikkerhedsstyrelsen viser, at hele 11 procent af fejlstrømsafbryderne ikke fungerer. Så det opfordres hermed brugerne til at de skal huske at ”træne deres HFI- eller HPFI-afbryder”.

Som ejer har du ansvaret for tilstanden af HFI- eller HPFI-afbryder

Det er ejeren af installationen som har ansvaret for installationens tilstand. Læs mere på Sikkerhedsstyrelsens hjemmeside.

Bestil et el-tjek hos os, og få gennemgået dine el-installationer samt tjekket dit HFI- eller HPFI-afbryder.

Vi arbejder primært i omegnen af Slangerup, Ølstykke og Frederikssund, men kører rundt i det meste af Nordsjælland og Storkøbenhavn for at tilbyde tjek af HFI-afbrydere, eller montering af HPFI- afbrydere. Ring til os på telefon 

47 33 44 88 eller send os en e-mail på post@autoriseret-el.dk for at bestille et tjek af dine installationer.

Bestil et el-tjek hos os, og få gennemgået el-installationen, samt tjekket HFI / HPFI-afbryderen.​

​Kontakt os her:

Vi er en autoriseret el-installatør, som gør hverdagen lettere, sikrere og samtidig sparer på energien.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​AUTORISERET EL ApS   /   Fabriksvangen 19, 3550 Slangerup   /   Tlf.: 47 33 44 88   /   E-mail: post@autoriseret-el.dk   /   CVR: 26163439